lejeboliger-aalborg.dk: Find lejebolig i Aalborg

Find lejebolig i Aalborg

Tillykke du har netop taget første skridt i retning mod at finde en lejebolig i Aalborg!

lejeboliger-aalborg.dk er en informationsplatform skabt med henblik på alle, der måtte søge efter en bolig til leje i Aalborg.

På sitet kan du finde informationer om byen og de dertilhørende bydel.

Du kan også starte din boligsøgning med det samme. Det gøres ganske simpelt ved at trykke på et af de tre søgelinks placeret i din venstre side.

 

 

Hovedstadsområdet inderholder Danmarks mest eftertragtede kommuner

En undersøgelse fra Voreslejebolig.dk viser, at de mest eftertragtede kommuner ligger i hovedstadsområdet. Det er Dragør som indtager første pladsen efterfulgt af Tårnby og Frederiksberg på hhv. anden og tredje pladsen. Mange nordjyske kommuner ligger i bunden. Det gælder bl.a. Jammerbugt, Thisted og Morsøe.

Læs mere om undersøgelsen her

Oversigt over Danmarks mest eftertragtede kommuner

I en undersøgelse udarbejdet Voreslejebolig.dk fremgår det, at Dragør er den mest eftertragtede kommune i Danmark. Efterfølgende kommer Tårnby og Frederiksberg. I bunden ligger Jammerbugt lige bag Morsø og Thisted. Undersøgelsen er blevet lavet på baggrund af danskernes søgninger på Voreslejeboligs hjemmeside.

Læs mere om undersøgelsen her

Undgå snyd i jagten på bolig

Mange oplever hvert år at blive udsat for boligsvindel. Denne hjemmside giver en række råd og tips til hvordan du kan undgå at blive snydt. Snydboligsnyderne er udviklet af Boligdeal.dk og forklarer hvordan svindlerne typisk snyder uerfarne boligsøgere.

Læs mere om siden her

København vurderes til at være verdens anden bedste by

En analyse placerer København, som nr. 2 på en liste over verdens bedste byer. På trods af højt huslejeniveau og madpriser, så tager København alligevel en anden plads, kun overgået af Prag. Den høje placering skyldes byens lave arbejdsløshed og kriminalitet samt et højt sundhedsniveau. I bunden ligger Dublin, Rom og Sao Paulo, der i følge analysen, ikke er attraktive at bo i.

Læs mere om analysen her

København tager 2. pladsen i liste over storbyer

I en analyse foretaget af Voreslejebolig er en række storbyer vurderet på baggrund af sociale og økonomiske faktorer. Analysen viser, at København ligger i toppen, kun overgået af Prag. København scorer højt på parametre som lønniveau, sundhed og kriminalitet.

Læs mere om analysen her

Nye lejeboliger bygges i Aalborg

3 store byggeprojekter i Aalborg skal sikre nye lejeboliger i Aalborg. Området kommer til at udvikle sig meget de næste par år, når boligerne er færdige. Udover lejeboligerne bliver der også bygget en række ejerboliger og senior boliger.

Læs mere om de store projekter her

Rekordmange tomme boliger i Aalborg

Der ses en generel tendens til, at flere boliger står tomme i de danske storbyer. Siden 2016 er andelen af tomme kommunale steget i både København, Odense, Aarhus og Aalborg. I Aalborg ligger andelen nu på 6%, mens tallet lå på 4,8% i 2016.

Læs mere om de tomme boliger her

Højehuse på vej til Spritten i Aalborg

I Aalborg er der blevet grønt lys til opførelsen af højhuse på Spritten i Aalborg. Projektet rummer en plan for 132 nye boliger hvoraf 117 af boligerne vil være ungdomsboliger og 15 vil være seniorboliger. Læs mere her

I Aalborg er der flere nye boliger på vej

I Hasseris i Aalborg er der en plan undervejs for et byggeprojekt som består af 14 nye boliger. I Aalborg vil man i slutningen af april tage stilling til projektet og først herefter kan man finde ud af om projektet vil blive en realitet. Læs mere her

172 nye lejligheder i Aalborg

På Østre Havn i Aalborg skal der bygges 172 nye lejligheder. De nye lejligheder kommer til at blive mellem 28 og 265 kvm store. Ideen med de nye lejligheder er, at de skal henvende sig til de yngre borgere, så de kan komme ind på boligmarkedet. Læs mere om projektet her